Glow Supper Club Portorož Boris ŠuligojMurskosoboški podjetnik ingostilničar Boštjan Lucu je v petekzvečer ob portoroški plažiglamurozno odprl Glow SupperClub. Od Istrabenzaje prevzel vnajem prostor nekdanje Pergole inskušal postaviti nekaj, česar obslovenskem morju še nimajo, nekaj,kar morda od daleč spominja naIjubljanski Kongo.Ponujali bomo zebrino, žrebič-kovo, nojevo in celo krokodiljemeso. To bo nekakšna francosko-afriška gastronomska ponudba

zmediteranskim pridihom. Imamodrugače pripravljeno m drugačezasnovano hrano. Na primer rižotos šparglji in surovimi jagodami,meso v posebnih marinadah, prila-godili se bomo željam gostov in česi bo kdo zaželel navaden naravnizrezek, ga bo dobil. Toda naša osno-va bo eksotična in afriška. Nočemobiti enaki, smo različni po razmi-šljanju in ravni gostinskega loka-la,« nam je povedal tik pred slavno-stnim odprtjem, ki ga je vodil Peter Poles. Lokal bo čez dan in do 23. urezvečer ponujal hrano, tedaj bo vnjem prostora za približno 200 Iju-di, po 23. ali 24. uri pa se bo spreme-nil v nočni lokal. Dva v enem, torej.Tudi ponudba pijač bo eksotična,najpogosteje bodo ponujali različ-ne koktajle in vrhunska vina. »Ce-ne bodo zmerne, podobne drugimv Portorožu ali celo za spoznanjenižje,« je dejal Boštjan Lucu, ki jeprenovo lokala načrtoval po tem, ko je lani tam zgorel neprimernovoden drug lokal. Glow SupperClub je postavljen na prestižni lo-kaciji ob portoroški plaži, ki postajavse manj kopališče in vse bolj poli-gon dokazovanja gostinskih idej.Carobno ozračje v prostoru uničujezgolj mešanica vsaj desetih različ-nih glasb in zvokov, ki hkrati doni-jo z vseh strani in nikakor niso vskladu s tradicionalnim portoro-škim ambientom.



Medij: Nedelo
Avtorji: Šuligoj Boris
Teme: Istrabenz
Rubrika / Oddaja: Ogledalo nedela
Datum: 13. 07. 2008
Stran: 17