RA CITY, 18.06.2008, NOVICE, 13.00

Med civilno iniciativo malih delničarjev Nove KBM in predsednikom vseslovenskega združenja malih delničarjev Kristijanom Verbičem, ki je s civilno iniciativo sodeloval, je prišlo do spora, saj naj bi se Verbič po mnenju iniciative samooklical za predstavnika malih delničarjev. Civilna iniciativa zdaj Verbiča obtožuje, da je prevarant in da mu delničarji naj ne zaupajo.


VLADO KRAMBERGER: On se nam je ponudil februarja, da bi on držal tehnično podporo za male delničarje in smo začeli sodelovati, sedaj se pa naenkrat obrnil, v roku tedna, dveh, se več z nami ne pogovarja, ni več dosegljiv, in kot vidimo preko medijev se on zdaj sam pogovarja in on bi zdaj zastopal, kot nek samooklican možakar vse te male delničarje.
NOVINARKA: Je dejal Vlado Kramberger iz civilne iniciative malih delničarjev Nove KBM. Posledično bo zdaj civilna iniciativa malih delničarjev Nove KBM sama zbirala pooblastila malih delničarjev za predstavljanje slednjih na skupščini Nove KBM, ki bo 8. julija v hotelu Habakuk v Mariboru.



Medij: Radio City
Avtorji: Ni avtorja
Teme: Vseslovensko združenje malih deležnikov
Rubrika / Oddaja: Novice
Datum: 18. 06. 2008
Termin: 13:00
Trajanje:1