POP TV, 02.10.2006, 24 UR, 19.27
MATJAŽ TANKO: V nadaljevanju. Mali delničarji nekdanje ravenske železarne so proti prodaji Slovenske industrije jekla. Zahtevajo delež ali 27 milijard tolarjev odškodnine.
TAMARA VONTA: Na lokalnih volitvah bodo nekateri lahko elektronsko glasovali, a tehnologija bo na voljo le v redkih občinah, svoj glas pa boste lahko oddali, če se boste pravočasno prijavili.


TANKO: Študentski dom na Litostrojski v Ljubljani tudi osem mesecev po izgradnji še brez uporabnega dovoljenja. Je pa zato odprl sobe nov študentski dom FDV.
VONTA: V športu pa o zavidljivem številu zadetkov v nadaljevanju hokejske sezone.
TANKO: Jeseniški hokejisti so sinoči sicer izgubili tekmo v avstrijski ligi proti Salzburgu, a je bilo v obeh mrežah zelo živahno, kajne Nada?
NADA PAVŠIN: Ja, padlo je kar 12 golov. Sicer pa so železarji izgubili s 4:8. Pravi razlog, da se mreže hokejskih golov v tej sezoni tresejo precej pogosteje, tiči v novi opremi vratarjev, predvsem ščitnikov.
GABER GLAVIČ: Manjši so kar za približno tale rob, bolj tanki. Se pravi na obeh straneh, oba roba, je pa kar toliko manj prostora. Tako da to se kar pozna, v bistvu se še kar navajamo.
VONTA: Še bolj športni bodo čez približno 20 minut, najprej pa kratek predah.
TANKO: Ob koncu oddaje pa vam bo Iris Mulej razkrila, kaj se dogaja v ozadju izbiranja miss sveta.



Medij: POP TV
Avtorji: Tanko Matjaž,Vonta Tamara,Pavšin Nada
Teme: mali delničarji
Rubrika / Oddaja: 24 ur
Datum: 02. 10. 2006
Termin: 19:00
Trajanje:2