RA SLOVENIJA 1, 28.06.2010, DOGODKI IN ODMEVI, 16.06

Napovednik_prihodnje_informativne_oddajeALJA BULIČ: V naši prihodnji informativni oddaji bomo poročali o skupščini Zavarovalnice Triglav, na kateri bodo delničarji družbe odločali o imenovanju novega nadzornika. Uprava in nadzorni svet za ta položaj predlagata Vladimirja Uršiča, mali delničarji zavarovalnice pa Ludvika Toplaka.
Predstavniki sindikata zdravnikov Fides in minister za zdravje Dorjan Marušič se na današnjih pogajanjih znova pogovarjajo o sistemu plač v javnem sektorju.

Ob tej priložnosti bo minister zdravnikom predstavil odgovor vlade na njihov poziv k umiku predloga za prepolovitev plačila dežurstev. 
Podrobneje v Radijskem dnevniku ko bomo govorili tudi o javni predstavitvi mnenj o predlogu zakona o slovenskem filmskem centru v državnem zboru. Po mnenju večine filmskih ustvarjalcev, je predlog slab, zato so nanj podali vrsto pripomb.
O dogodkih na tujem pa med drugim o povečanju števila napadov na zavezniške sile v Afganistanu. In o tem, da je ta mesec najbolj krvav za tuje sile v devet let trajajoči vojni v tej državi. 
Ob 19.00 z vami Alja Bulič.


Medij: Radio Slovenija 1
Avtorji: Bulič Alja
Teme: mali delničarji
Rubrika / Oddaja: Dogodki in odmevi
Datum: 28. 06. 2010 
Termin: 16:06
Trajanje:2